PDA

View Full Version : Subways


kampffenhoff
29th Dec 2010, 11:54 AM
I am playing Sunset Valley with added Bridgeport lots and I added some Subways, but my Sims would insist on going part of their journey by Car and then part by Subway and then getting back in the car again. It was ridiculous so I simply deleted their car and added a Subway to their home lot. Now they go everywhere by Subway and it's real quick too.

Has anyone else tried this to solve the travel times in Bridgeport because it works.

kennyinbmore
29th Dec 2010, 1:54 PM
I never thought of that but that's a fabulous idea. Thanks for the tip

ElektroGuy
29th Dec 2010, 2:41 PM
Good idea. I'll try testing it in Bridgeport.