PDA

View Full Version : How to replace EA Objects with Cloned "Fixed" Objects? (SOLVED)


gesimz
9th Dec 2011, 12:19 PM
EDIT: SOLVED.

I've just got a quick question concerning object replacements. I'm in the process of fixing the Late Night reward trophies so they fit properly on display cases. Using S3OC, i've managed to change the slot placement settings to small so they fit properly on display cases. The only remaining issue is that the cloned/fixed versions of the trophies are not overwriting the original trophies in the game that are incorrectly marked as large (see attached screenshot where it shows two of each trophy being there rather than there only being the one fixed version). What has to be done/changed with the cloned object .package files to get a fixed/cloned object to overwrite the games original default object with the cloned/fixed object?

BloomsBase
9th Dec 2011, 12:32 PM
You should untick all boxes (exept compression) when cloning the file with s3OC

gesimz
9th Dec 2011, 12:40 PM
It worked!

Thanks BloomsBase, i'll give you due credit if I choose to upload.