PDA

View Full Version : Issue with Default replacement making


IAmTheRad
1st Mar 2007, 12:33 AM
I'm working on a default skintone replacement for plants, and have an issue with vampire plant sims. When I do not use my replacement, I have no issues. When I do, something like the image appears.Only the face has regular color and texture.

If it was because SimPE isn't updated to work with the skintones yet (but it shouldn't have problems because I'm not touching any new features... it doesn't make sense that ONLY the face doesn't change) then it would be explainable.

Does anyone know what's going on, and might have a fix?

Oh yeah. The guy on the right is a vampire. His skintone is replaced (I tried without replacement for vampire, and I have the issue still, so it's NOT the vampire default replacement)

Snapshot shows that it's just the face.
Any suggestions/tips on how to eliminate the priority of the face compared to vampire?

(werewolf skin works fine there)

IAmTheRad
1st Mar 2007, 9:31 AM
Maxis related bug determined to be the cause. I'm not going to try to fix it.

silverdreams
13th Mar 2007, 9:48 PM
Does this issue only affect vampire plant sims?