PDA

View Full Version : Why are they not recoloring?


Robodl95
2nd Jan 2011, 5:17 AM
I did a conversion of a few Bindis from TS2 but for some reason they won't recolor. They're all a single channel in the same slot (categorized at costume makeup), they recolor in TSRW but not in game. I thought it might be because they're different shapes but I have other costume makeups like that and they recolor fine :duck:

Nysha
2nd Jan 2011, 2:22 PM
How many channels are they? How many channels was the original that you cloned from? Can you post your RGB mask here?

Robodl95
2nd Jan 2011, 6:17 PM
They have one channel and I cloned from the burglar mask (one channel). The mask is just the default little red square, nothing special about it

Nysha
3rd Jan 2011, 3:44 AM
The burglar mask isn't recolourable, is it? I know there's something weird about it. Did you enable channel A? Is the clone set to 3-channel RGB?

Robodl95
3rd Jan 2011, 10:31 PM
I'll just try cloning a different mask and see if it works then, thanks :)